Bürstner

Bürstner caravanverzekering

Bereken hier de premie voor uw Bürstner caravan

Het Duitse Bürstner werd in 1958 opgericht in Essen en op dit moment heeft Bürstner ca. 900 medewerkers in dienst en behoort tot de top in de caravan branche.

Per jaar worden er ca. 3500 caravans, 4500 campers en 400 stacaravans geproduceerd.


Bürstner caravanverzekering

Op dit moment worden er 4 basismodellen gemaakt: Premio, Averso, Averso Top en de Averso Plus.

Bürstner Premio

Bürstner Premio

TAGS: Bürstner, Premio

De Bürstner Premio is verkrijgbaar in maar liefst 11 varianten en de grootste modellen bieden plaats voor wel 6 slaapplekken. De stahoogte is 195 cm. De Premio is een lichtgewicht caravan waardoor deze geschikt is voor de compactere auto’s en zwaarder beladen kan worden.


Bürstner Averso

Bürstner Averso

TAGS: Bürstner, Averso

De Bürstner Averso is een populaire middenklasse caravan met een sportieve uitstraling. De nieuwe Averso heeft een lichtgewicht constructie. De vaste bedden beschikken over koudschuimmatrassen met een antiallergeen overtrek. De Bürstner Averso is verkrijgbaar in tien verschillende indelingen.

Bürstner Averso Top

Bürstner Averso Top

TAGS: Bürstner, Averso, Top

De Bürstner Averso Top is een hogere middenklasse caravan met een uitgebreide uitrusting. Zo beschikt deze caravan over een opbouwdeur met raam voorzien van een hor, neksteunen in de rondzit en leesspots bij de zitgroep.

Bürstner Averso Plus

Bürstner Averso Plus

TAGS: Bürstner, Averso, Plus

De Bürstner Averso Plus is een compacte en functionele caravan. Deze caravan beschikt over een hefbed waardoor er gemakkelijk 2 extra slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden.

Bürstner caravan nieuws:

  • No items.